Τρόποι Αποστολής

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας Courier στο χώρο σας. Θεωρούμε την όσο το δυνατό πιο γρήγορη αποστολή πολύ σημαντικό παράγοντα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, και γι αυτό το λόγο παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στον χώρο των μεταφορών και διαλέγουμε για εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες. Αναλυτικότερα, ισχύουν τα ακόλουθα:

Αποστολές εντός Ελλάδος

Η αποστολή γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Για όλες τις αγορές η επιβάρυνση της αποστολής της παραγγελίας είναι 5 ευρώ.

Ειδικές Περιπτώσεις

1. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι παραδόσεις να γίνονται το ταχύτερο δυνατό. Ωστόσο, σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (πχ. ακραία καιρικά φαινόμενα, LockDown λόγω Covid-19, κα.), ο φόρτος εργασίας της εταιρίας Courier συνήθως αυξάνεται, κι έτσι οι ημέρες αποστολής μπορεί να διαφοροποιηθούν.

2. Σε περίπτωση μη διαθέσιμου προϊόντος που έχει καταχωρηθεί στην παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

 

Αποστολές στο Εξωτερικό

Το κόστος κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους, βάσει του τιμοκαταλόγου της εταιρείας Courier που θα αναλάβει την παράδοση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, και δεν ισχύουν οι κλίμακες αποστολής που ισχύουν για τις αποστολές εντός Ελλάδας.

Γενικά, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος (Μήκος x Πλάτος x Ύψος) και διαιρώντας δια 5.000.