Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας του, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών σε κάθε προϊόν μας, υπό τις προϋποθέσεις ότι είναι εντελώς αχρησιμοποίητο, ότι βρίσκεται στην συσκευασία του καθώς και ότι είναι γενικώς σε άριστη κατάσταση, ώστε να είναι δυνατή η μεταπώλησή του.

Κατά την παραλαβή θα ελεγχθεί το προϊόν, το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο και η συσκευασία του σε κατάσταση καινούργιας, η οποία θα πρέπει να φέρει όλα τα αυτοκόλλητα, επιμέρους συσκευασίες, βιβλία οδηγιών ή εξαρτήματα που συνόδευαν το προϊόν.

Το κόστος επιστροφής, εφόσον γίνεται με υπαιτιότητα του πελάτη, επιβαρύνει τον ίδιο. Καλέστε μας εντός 14 ημερών στο +30 218 218 3330 για να σας δώσουμε τον απαραίτητο Κωδικό Επιστροφής Εμπορεύματος (RMA) και στείλτε τα προϊόντα προς επιστροφή μαζί με την απόδειξη αγοράς σε:

VF Cosmetics (Γράψτε εδώ τον αριθμό RMA)
Όθωνος, Πλ. Συντάγματος 4,
105 63 Αθήνα – Ελλάδα

Σημείωση: Επιστροφές χωρίς αριθμό RMA θα επιστρέφονται στον αποστολέα.

 

Πολιτική Ακυρώσεων

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να διευθετήσουμε την επιστροφή. Μπορείτε να στείλετε την ακύρωσή σας μέσω email στο vf-cosmetics.gr, ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο +30 218 218 3330. Ειδικότερα σε ότι αφορά τις ακυρώσεις μέσω email, αυτές πρέπει να περιέχουν τα εξής:

  • Αριθμό Παραγγελίας
  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο
  • email Επικοινωνίας

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες πρέπει να είναι ακριβώς ίδιες με εκείνες που αναγράφονται στην παραγγελία.

Εάν το αίτημα ακύρωσης φτάσει πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας επιστρέψουμε το σύνολο του ποσού που έχετε πληρώσει μαζί με τα έξοδα αποστολής. Εάν το αίτημα ακύρωσης φτάσει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας επιστρέψουμε το σύνολο της αξίας των προϊόντων δίχως τα έξοδα αποστολής.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία ακύρωσης το συντομότερο δυνατό.