Τρόποι Αποστολής

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής παραλαβής της παραγγελίας* σας είτε μέσω της …ΧΨΖ….. Courier στο χώρο σας, είτε με παραλαβή από εσάς σε κάποιο από τα φυσικά μας καταστήματα.

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας θα σας σταλεί ενημερωτικό email με τις πληροφορίες της παραγγελίας και τον αριθμό voucher της μεταφορικής.

*Σε περίπτωση μη διαθέσιμου προϊόντος που έχει καταχωρηθεί στην παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

 

Αποστολές εντός Ελλάδος

Α. Για την Αττική:

Η αποστολή γίνεται εντός ………………….1-4……….. εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

*Σε εορταστικές περιόδους και περιόδους αιχμής η αποστολή γίνεται εντός …………………..1-7…………… ημερών.

Β. Για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Οι ημέρες αποστολής κυμαίνονται σε …………….3-7……………….. εργάσιμες από την ημέρα επεξεργασίας της παραγγελίας σας. *Για δύσβατους ή μη συχνής παράδοσης προορισμούς ισχύει η πολιτική παράδοσης της …ΧΨΖ….. Courier της περιοχής σας.

Γ. Ημέρες και ώρες παράδοσης

Όλες οι παραδόσεις γίνονται από …………………………..Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 09:00- 17:00…………………..

Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες που αναγράφονται παραπάνω και επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας ………Σάββατο…………., θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο τμήμα παραγγελιών ………………210 ……………………, ή μέσω e-mail στο …………………..@laserclinics.gr

Στις παρακάτω περιοχές, η …ΧΨΖ….. Courier παραδίδει Σάββατο, κατόπιν συνεννόησης:

………………………………….Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Χίο, Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Αίγινα, Πόρο, Σαλαμίνα, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλλονιά, Άρτα, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ηράκλειο, Αγ. Νικόλαο, Ρέθυμνο, Χανιά, Σητεία, Ιεράπετρα, Πάρο, Δράμα, Διδυμότειχο, Καβάλα, Σέρρες, Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη, Πτολεμαίδα, Φλώρινα, Αλεξάνδρεια , Βέροια, Κιλκίς, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Κατερίνη, Νεα Μουδανιά, Πολύγυρο, Άργος, Ναύπλιο, Τρίπολη, Αίγιο, Πάτρα, Αμαλιάδα, Πύργο, Κόρινθο, Σπάρτη, Καλαμάτα, Θήβα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Αλιβέρι, Καρπενήσι, Λαμία, Άμφισσα, Καλοχώρι, Λαγκαδά, Σίνδος, Ασπροβάλτα, Παλλήνη, Πικέρμι, Παιανία, Ραφήνα, Λαύριο, Κορωπί……………………………..

Δ. Έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος

Για όλες τις αγορές από …….99 ευρώ και άνω και βάρους/όγκου έως ……..2 κιλά* η αποστολή είναι δωρεάν.

Για αγορά κάτω από ……….99 ευρώ και έως ……..2 κιλά* η επιβάρυνση της παραγγελίας είναι 5 ευρώ.

Κάθε επιπλέον κιλό άνω των 2 επιβαρύνεται με έξοδα ………μόνο Χ ευρώ…. το κιλό*.

*Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος (Μήκος x Πλάτος x Ύψος) και διαιρώντας δια 5.000.

Αποστολές στο Εξωτερικό

Για τις αποστολές εξωτερικού συνεργαζόμαστε με την εταιρεία …ΧΩΑ….. Courier . Το κόστος κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους, βάσει του τιμοκαταλόγου της εταιρείας …ΧΩΑ….. Courier, και δεν ισχύουν οι κλίμακες δωρεάν αποστολής που ισχύουν για τις αποστολές εντός Ελλάδας.

Το κόστος της κάθε αποστολής υπολογίζεται αυτόματα κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και μπορείτε να το δείτε στο τρίτο βήμα “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Παραλαβή από κάποιο φυσικό κατάστημά μας

Για να γίνει παραλαβή από κάποιο φυσικό κατάστημά μας, θα πρέπει η παραγγελία σας να είναι ……χ€ και άνω.

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα λάβετε ενημερωτικό email και sms στο κινητό σας για την παραλαβή της, αλλά και τον κωδικό της παραγγελίας ο οποίος …………….θα σας ζητηθεί στο ταμείο.